Ziet het net iets anders

Wie zijn we?

Bij Melotte verzorgen we al meer dan twintig jaar de aanleg en het onderhoud van netinfrastructuren voor telecom, laagspanning, middenspanning en aardgas. Ook voor de installatie en reiniging van midden- en laagspanningsinstallaties onder spanning (live cleaning) kunt u bij ons terecht. Evenals voor huisaansluitingen, middenspanningscabines, terreinverlichting ...

Wat mag u verwachten? Een kwaliteitsvolle dienstverlening onder veiligste werkomstandigheden. Kijk maar naar ons VCA**2008/5.1-certificaat!

Bedrijfsfilosofie

U verlangt kwaliteit, veiligheid en gemoedsrust? Melotte is de infrawerkspecialist bij uitstek om u die garanties te bieden. We streven voortdurend naar meerwaarde voor onze klanten. Uiteraard met maximale aandacht voor veiligheid, milieu en samenleving.

Ons team van ervaren medewerkers bekommert zich over uw tevredenheid. Dankzij goede relaties met de netbeheerders handelen we uw dossier vlot en correct af. En met een nauwgezette opvolging werken we aan een constante verbetering van onze activiteiten. U merkt, van Melotte mag u net dat tikkeltje meer verwachten!

Waarden

  1. Klantgerichtheid
  2. Performantie
  3. Aandacht voor medewerkers
  4. Verantwoordelijkheidszin
 

Melotte Algemene Ondernemingen