Ziet het net iets anders

Verlichting

Ook voor uw buitenverlichtingsproject kan u bij Melotte terecht. Om deze projecten kwaliteitsvol af te werken, doen we beroep op de expertise en vakkennis van een onafhankelijk studiebureau. Met een uitgebreide productkennis over alle merken heen, bieden ze advies over onder andere buitenverlichting, veiligheidsverlichting, accentverlichting, industriële verlichting ...

Een kwalitatief verlichtingsproject

Een kwalitatieve uitvoering van begin tot het einde is essentieel bij uw verlichtingsproject. Deze uitvoering start reeds bij het maken van enkele keuzes in de aanvang van het project. Door uw prioriteiten duidelijk te schetsen, kunnen we beter inspelen op uw noden en behoeften. Geen overbodige luxe als u bedenkt dat de investeringskost van een nieuwe verlichting slechts 10 à 15 % uitmaakt van de totale kost over de volledige levensduur van de verlichting.

Elk project wordt grondig geanalyseerd op volgende parameters:

  1. Het huidige comfort en de huidige technische problemen
  2. De geldende normeringen (benodigd lichtniveau en gelijkmatigheid)
  3. Het budget en de subsidies die verkregen kunnen worden
  4. De technische mogelijkheden (temperatuur, montagehoogte, aan te lichten werkzone, veiligheid, cos phi ...)
  5. Energie- en onderhoudskosten
  6. De mogelijkheden om het aantal branduren te beperken
  7. Specifieke eisen van de klant

Een benchmark bepaalt vervolgens welk verlichtingsconcept het best aansluit bij uw behoeften. Zo kan een intelligente sturing soms meer opbrengen dan het vervangen van uw huidige verlichting. Daarnaast maken we een lichtstudie die de verschillen in rendement, gelijkmatigheid en het benodigd aantal armaturen voor het vereiste lichtcomfort opsomt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Eens het verlichtingsconcept gekozen is, wordt het bij u geïnstalleerd. Het jarenlange vakmanschap van Melotte staat hier garant voor een perfecte uitvoering. Onze kennis van industriële installaties, goed opgeleid personeel en de begeleiding van het studiebureau voor de lichttechnische invulling van de installatie zorgen voor gegarandeerd lichtcomfort.

 

Verlichting

Verlichting

Verlichting